Кандидатстване: Бакалавър в Холадния-нови срокове за подаване на кандидатурите За да не пропуснете важни срокове и направите информиран избор на университет и съответна програма

Намираме се в разгара на кампанията по кандидатстване за бакалавърски програми във Великобритания, но следва да не забравяме, че и Холандия предлага богат избор от Бакалавърски програми на английски език, като ежегодно ревизира и надгражда университетските програми, както и че се въведоха различни срокове за кандидатстване, за тези от вас, които желаят да се отправят към тази дестинация през есента на 2017 година.

Следва да се има предвид, че от академичната 2017 / 2018, за някои специалности се въвежда така нареченият деценрализиран прием. Това означава, че за тези програми обикновено кандидатстват повече ученици, отколкото обявени места.

Децентрализираният прием се отрази и на сроковете за кандидатстване, като за НЯКОИ специалности, крайният срок за подаване на кандидатурата е 15 януари 2017 г.

Всеки кандидат има право да избере САМО две програми с децентрализиран прием от общо четири възможни избора за цялата си кандидатура.

За да не пропуснете важни срокове и направите информиран избор на университет и съответна програма, можете да резервирате час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯОБРАЗОВНИЕ в ХОЛАНДИЯ!

Print Friendly, PDF & Email