Лято, море и …IELTS Express Training САМО през летните месеци ЮНИ - АВГУСТ 2016, МИС ДИАМАНДИЕВА ООД предлага групов IELTS Express Training: Група от 4-6 души / 10 астрономически часа / 8 теста / 1 седмица

IELTS Express Training - Ms Diamandieva Ltd.#ieltsexpress #ielts #bulgaria #варна #msdiamandieva

САМО през летните месеци  ЮНИ – АВГУСТ 2016,  МИС ДИАМАНДИЕВА ООД предлага IELTS Express Training в група от 4-6 души / 10 астрономически часа / 8 теста / Продължителност на обучението:  1 седмица ( 5 дни дни Х 2 астр.часа).

Подходящ за ученици с ниво на владеене на английски език мин. B2 по CERF.

Проверете своето ниво СЕГА с онлайн ТЕСТ по английски език за ученици и студенти!

Даваме възможност кандидатите да се подготвят за възможно най-кратко време, като отработят 4-те умения, посредством IELTS тестове  и анализ на резултатите.

Обучението е подходящо както за граждани на Варна, така и за ученици от други градове, които желаят да съчетаят почивка на море през лятото с експресна подготовка за IELTS и явяване на изпит в края на лятото или с началото на учебната година.

За да се възползвате от офертата и бъдете включени е поредния курс, следва да изтеглите ваучер, да го депозирате в офиса на фирмата и да заплатите таксата за курса. Възможно е и изпращане на ваучера до фирмата по e-mail, както и заплащане по банков път или през PayPal, с кредитна/дебитна карта при желание от страна на клиента (за клиенти от други градове на страната).

Print Friendly, PDF & Email