Вече е възможно кандидатстването (ученици и студенти) за участие в програмата “Мениджър за един ден” 2016 15-тото издание на инициативата ще се проведе на 17 ноември 2016 г.

Искаш да разбереш кое е твоето призвание? Искаш да подобриш шансовете си да намериш стаж или да започнеш работа в някоя от най-успешните компании и организации? “Мениджър за един ден” е точно за теб!

Ние от Мис Диамандиева ООД считаме, че всеки млад и мотивиран човек има алтернативи за своето развитие, но най-вече от него зависи дали ще се възползва от тях.

Желаещите ученици и студенти могат да кандидатстват за обявени позиции от ТУК !

За програмата:

„Мениджър за един ден” е най-дългоочакваното и популярно от всички събития на JA Bulgaria. Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна имат възможността да тестват своите умения и планират кариерното си развитие. Те прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.

Print Friendly, PDF & Email