Наближават Коледните и Новогодишни празници! Остават ни ограничен брой работни дни за тази година.

Уважаеми настоящи и бъдещи клиенти на Мис Диамандиева ООД,

Наближават Коледните и Новогодишни празници! Остават ни ограничен брой работни дни за тази година!

Работно време на офиса до края на 2017 г:

  • до 22.12.2017, 12.00 часа ( почивни дни – събота и неделя);
  • на 28.12.2017, 09.00 – 16.00 часа.

За настоящите клиенти: Няпомням, че работата по всяка една кандидатура изисква технологично време! Голяма част от вас са на етапа обмисляне на своите избори, писане на Personal Statement или набавяне на необходмите документи за кандидатстване, а всяко едно забавяне води до дефицит на време за обработка и не е във ваш интерес.

Апелирам към адекватно отношение към процеса на кандидатстване, в съответствие с подписаните договори и информирани съгласия!


За бъдещи кандидат-студенти: ТЕКАТ СРОКОВЕТЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В БАКАЛАВЪРСКИ ПРОГРАМИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, СТАРТИРАЩИ ОТ ЕСЕНТА НА 2018 ГОДИНА, ПО ДЕСТИНАЦИИ, КАКТО СЛЕДВА: Великобритания ( Шотландия, Северна Ирландия, Уелс, Англия) – 15 Януари; Швеция – 15 Януари; Италия (Bocconi University) – 15 Януари; за накои универитети и специалности в Холандия – 15 Януари.

За тези от вас, които са в 12 клас, СЕГА са взели решение да продължат с образование в чужбина и им предстои да кандидатстват за бакалавърски програми – Прием 2018, ПРАВИМ консултации и подписване на договори за работа по кандидатури, САМО с ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ за час! Нашите кандидати получават БЕЗПЛАТЕН кариерен тест PROSPERA.

Print Friendly, PDF & Email