Нов партньор в Чешката република Международният младежки съюз (MSM) предлага разнообразни образователни, културни и забавни програми за студенти

Имаме удоволствието да анонсираме нов партньор на Мис Диамандиева ООД – Международен младежки съюз (MSM), организация, която обединява ученици от цял свят.

От 2007 г. Международен младежки съюз работи в Чешката република.

През тези години съюзът е създал разнообразни образователни, културни и забавни програми за ученици/студенти, както и тясно партньорство с различни университети в Прага. Годишно се обучават над 3 000 ученици/студенти от Източна Европа, Азия и Латинска Америка.

В бъдещата си работа планираме да работим в следните направления:

  • Летни езикови лагери

Летните лагери за чуждоезиково обучение са насочени към усъвършенстване на английски, чешки или немски езикови умения. Това включва и запознаване с богатата история и култура на Чешката република. Това е чудесен начин да се съчетаят пътуване до Прага с екскурзии до 6 други европейски града: Карлови Вари, Париж, Дрезден, Мюнхен, Берлин и Виена!

Научете чужди езици и посетете 7 европейски града в едно пътуване.

MSM летен езиков лагер е идеалният начин да прекарате незабравимото лято и да срещнете хора от цял ​​свят.

Настаняване: студентски жилища с включена храна.

  • Английски празници в Прага

През есента, зимата, пролетта и лятото студентите могат да посетят Прага за 8/10/14 дни. Водещи специалисти в областта на преподаването на английски език, индивидуален подход, съвременни методи на преподаване, многофункционални учебни материали се комбинират с екскурзии из цяла Европа и развлекателни дейности – всичко това е важна част от програмата.

  • Международна футболна академия MSM в Прага

Международната футболна академия MSM в Прага предлага 1-месечни (през лятото) и 1-годишни програми, които съчетават интензивни футболни тренировки, игри, турнири с езикови курсове.

Програмата е разработена в сътрудничество с Футболната асоциация на Чешката република. Обученията се провеждат на полетата на AC Sparta Prague и FC Admira Prague.

Младите професионалисти се обучават от известни чешки треньори и имат уникална възможност да започнат професионална кариера в европейския футбол, както и да получат европейска университетска диплома.

  • Спортни програми с MSM

Международният младежки съюз (MSM) предлага уникална програма, която позволява на учениците не само да пътуват и да изучават чужд език, но и да водят здравословен начин на живот.

През лятото студентите могат да избират тенис, фитнес или футболни програми. Професалните треньори от World Class Fitness помогат на студентите да опознаят телата си, да създават индивидуална програма за тренировка и да подготвят индивидуалната си диета.

MSM-MsDiamandieva

Print Friendly, PDF & Email