Посещение в International Business School (Будапеща)


В края на м.август, по покана на нашите партньори от International Business School (Будапеща) просетихме кампуса на институцията и взехме участие IBS Agent Workshop.

Кампусът се намира в чудесният Graphisoft Park – живописна територия с много бизнес сгради – офиси на унгарски и международни фирми в Буда.
Нашият ден започна с лека закуска в специално построен в парка ресторант, в който студентите на IBS могат да се хранят срещу допълнително заплащане.

Продължихме към основната сграда и периметъра на училището, където се проведоха и основните семинари по темите:
– Pеорганизация на предлагани бакалавърските програми на IBS от есента на 2015 година, в партньорство с University of Buckingham и нови магистърски програми в кампусите Будапеща и Виена, в партньорство в University of West of Scotland от есента на 2015 (Лектор: László Lendvai – Head of Recruitment and Marketing);
– Изисквания за прием и особености на процеса по кандидатстване (Лектор: Éva Csikós – Admissions Officer);
– Възможности за обучение в програмите на IBS и перспективи за развитие (Лектор: László Szepesi).

Последователно имахме възможност да се запознаем с условията за хранене в столовата на IBS, специално изградена за студентите (както стана ясно и от менюто, едно хранене е в рамките на EUR 3-5), регистрирането и административното обслужване на студентите, учебните зали и кабинети,  кътове за отдих и почивка, библиотеката. Запознахме се и с условията за живот в новото студентско общежитие, което предлага настаняване En-Suite, както и възможност за приготвяне на храна в общ за всички студенти кухненски кът.

IBS e една добра въможност за образование в чужбина, ако студентът предпочете да живее в прекрасната Будапеща, а да получи британска диплома, на една резонна цена за обучение и живот.

За повече информация по условия за кандидатстване, настаняване и процедури – моля свържете се с нас.

Print Friendly, PDF & Email