Изпитни дати IELTS за Варна през 2018 Планирайте своята подготовка и бъдеще своевременно

Изпитни дати IELTS-Варна-2018

#ielts #msdiamandieva #varna

Изпитните дати за IELTS във Варна за 2018 са вече факт. Планирайте своята подготовка и бъдеще своевременно.

IELTS (International English Language Testing System) е най-популярният тест по английски език в света. Близо три милиона теста се провеждат всяка година. Изпитът IELTS отваря врати – той може да Ви помогне да живеете, учите или работите по цял свят. Резултатите от IELTS се признават от над 10 000 организации в 140 страни, включително държавни, образователни институции и работодатели.

Вече са обявени датите за провеждане на IELTS във Варна за 2018 година.
Изпитна дата Вариант Краен срок за регистрация
15/03/2018 IELTS Academic 06/02/2018
19/07/2018 IELTS Academic 12/06/2018
13/09/2018 IELTS Academic 07/08/2018
01/11/2018 IELTS Academic 25/09/2018
01/11/2018 IELTS General Training 25/09/2018

British Council Bulgaria предлага ежемесечно дата за IELTS в София, както и ограничен брой дати за другите градове в страната.

Мис Диамандиева ООД предлага подготовка и регистрация за изпит:

 1. Индивидуална подготовка IELTS (Academic или General Training) – 24 астрономичекси часа / 8 теста / Продължителност на обучението: 3 месецa.
  Цена: 550 лв.   (учебни пособия – включени в цената).Дава възможност кандидатът да бъде подготвен по пълната ни методика, като се отработят 4-те умения (Reading, Listening, Writing, Speaking), посредством занятия, домашни задания, тестове и анализ на резултатите.
 2. Индивидуален IELTS Express Training – 10 астрономически часа / 10 теста / Продължителност на обучението: 15 дни – 1 месец.

  Цена: 275 лв.  (учебни пособия – включени в цената).

  Дава възможност кандидатът да бъде подготвен за възможно най-кратко време, като се отработят 4-те умения (Reading, Listening, Writing, Speaking), посредством IELTS тестове  и анализ на резултатите.

  ЗАБЕЛЕЖКА: За стартиране на подготовка е необходимо кандидатите да имат МИНИМУМ ниво по английски език – Upper-Intermediate, B2 по CEFR, констатирано с нашия входен тест.

  Проверете своето НИВО СЕГА!


  IELTS REGISTRATION CENTRE FOR BRITISH COUNCIL BULGARIA / IELTS РЕГИСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЗА БРИТАНСКИ СЪВЕТ БЪЛГАРИЯ

  ОТСТЪПКА: IELTS регистрация за изпит + подготовка: – 50 лв. от таксата за обучение.

  При направена РЕГИСТРАЦИЯ за изпит през Мис Диамандиева ООД, като Оторизиран регистрационен център към Британски съвет (заплаща се таксата на Британски съвет – 395 лв.)  И заплатено индивидуално обучение стандартен план ( 24 астрономически часа).

Нов партньор в Чешката република Международният младежки съюз (MSM) предлага разнообразни образователни, културни и забавни програми за студенти

Имаме удоволствието да анонсираме нов партньор на Мис Диамандиева ООД – Международен младежки съюз (MSM), организация, която обединява ученици от цял свят.

От 2007 г. Международен младежки съюз работи в Чешката република.

През тези години съюзът е създал разнообразни образователни, културни и забавни програми за ученици/студенти, както и тясно партньорство с различни университети в Прага. Годишно се обучават над 3 000 ученици/студенти от Източна Европа, Азия и Латинска Америка.

В бъдещата си работа планираме да работим в следните направления:

 • Летни езикови лагери

Летните лагери за чуждоезиково обучение са насочени към усъвършенстване на английски, чешки или немски езикови умения. Това включва и запознаване с богатата история и култура на Чешката република. Това е чудесен начин да се съчетаят пътуване до Прага с екскурзии до 6 други европейски града: Карлови Вари, Париж, Дрезден, Мюнхен, Берлин и Виена!

Научете чужди езици и посетете 7 европейски града в едно пътуване.

MSM летен езиков лагер е идеалният начин да прекарате незабравимото лято и да срещнете хора от цял ​​свят.

Настаняване: студентски жилища с включена храна.

 • Английски празници в Прага

През есента, зимата, пролетта и лятото студентите могат да посетят Прага за 8/10/14 дни. Водещи специалисти в областта на преподаването на английски език, индивидуален подход, съвременни методи на преподаване, многофункционални учебни материали се комбинират с екскурзии из цяла Европа и развлекателни дейности – всичко това е важна част от програмата.

 • Международна футболна академия MSM в Прага

Международната футболна академия MSM в Прага предлага 1-месечни (през лятото) и 1-годишни програми, които съчетават интензивни футболни тренировки, игри, турнири с езикови курсове.

Програмата е разработена в сътрудничество с Футболната асоциация на Чешката република. Обученията се провеждат на полетата на AC Sparta Prague и FC Admira Prague.

Младите професионалисти се обучават от известни чешки треньори и имат уникална възможност да започнат професионална кариера в европейския футбол, както и да получат европейска университетска диплома.

 • Спортни програми с MSM

Международният младежки съюз (MSM) предлага уникална програма, която позволява на учениците не само да пътуват и да изучават чужд език, но и да водят здравословен начин на живот.

През лятото студентите могат да избират тенис, фитнес или футболни програми. Професалните треньори от World Class Fitness помогат на студентите да опознаят телата си, да създават индивидуална програма за тренировка и да подготвят индивидуалната си диета.

MSM-MsDiamandieva

Индивидуална подготовка за IELTS Повече от 9000 организации в над 140 държави признават IELTS в процедурите си по селекция и прием

Имате желание да продължите с образование в чужбина на бакалавърско или магистърско ниво с програма на английски език…

Искате да опитате щанса си и работите в друга държава, ползвайки английски език…

И в двата случая е необходимо да докажете по неуспорим начин, че владеете езика на необходимото ниво.

Мис Диамандиева ООД предлага:

 1. Индивидуална подготовка IELTS (Academic или General Training) – 24 астрономичекси часа / 8 теста / Продължителност на обучението: 3 месецa.
  Цена: 550 лв.   (учебни пособия – включени в цената).Дава възможност кандидатът да бъде подготвен по пълната ни методика, като се отработят 4-те умения (Reading, Listening, Writing, Speaking), посредством занятия, домашни задания, тестове и анализ на резултатите.
 2. Индивидуален IELTS Express Training – 10 астрономически часа / 10 теста / Продължителност на обучението: 15 дни – 1 месец.

  Цена: 275 лв.  (учебни пособия – включени в цената).

  Дава възможност кандидатът да бъде подготвен за възможно най-кратко време, като се отработят 4-те умения (Reading, Listening, Writing, Speaking), посредством IELTS тестове  и анализ на резултатите.

  ЗАБЕЛЕЖКА: За стартиране на подготовка е необходимо кандидатите да имат МИНИМУМ ниво по английски език – Upper-Intermediate, B2 по CEFR, констатирано с нашия входен тест.

  Проверете своето НИВО СЕГА!


  IELTS registration centre for British Council Bulgaria / IELTS регистрационен център за Британски съвет България

  ОТСТЪПКА: IELTS регистрация за изпит + подготовка: – 50 лв. от таксата за обучение.

  При направена РЕГИСТРАЦИЯ за изпит през Мис Диамандиева ООД, като Оторизиран регистрационен център към Британски съвет (заплаща се таксата на Британски съвет – 385 лв.)  И заплатено индивидуално обучение стандартен план ( 24 астрономически часа).

Проблем с мейл сървъра Невъзможност за получаване на входяща поща от обяд на 06.10. Проблемът е решен!

Уважаеми настоящи, бъдещи клиенти и приятели,

Констатирахме проблем с получаване на входяща поща към сървъра ни от обяд на 06.10.

Към момента, 10:30 ч. на 07.10. проблемът е отстранен.

Моля, тези от вас които за се опитали да изпратят мейли към нас, да го направят отново.

Благодаря за разбирането, съжаляваме за причиненото неудобство.

Мис Диамандиева ООД, Техническа поддръжка

Prospera – цялостна система за образоватeлно и кариерно консултиране Тя е предназначена за ученици в IX, X, XI и XII клас, които обмислят да продължат образованието си в университет, но все още се колебаят каква специалност да запишат

Кариерното ориентиране е важна стъпка по пътя на вземане на информирано решение от учениците за дестинация и специалност при продължаване на образованието, било то в български ВУЗ или такъв в чужбина.

Мис Диамандиева ООД предлага на своите клиенти възможността да попълнят и получат Доклад от кариерен тест PROSPERA, в сертифицирането,  на който участвахме в периода 2016-2017 г.

Сертификат - Милен Младенов - PROSPERA

 

Prospera е цялостна система за образоватeлно и кариерно консултиране, създадена от група изследователи от университета в Падуа, Италия. Тя е предназначена за ученици в IX, X, XI и XII клас, които обмислят да продължат образованието си в университет, но все още се колебаят каква специалност да запишат.

Издател: Hogrefe Editore, Firenze
Българска адаптация: Фондация “Хестия”
Целева група: IX, X, XI и XII клас
Администрация: Онлайн чрез Examinea

При избора на университет и университетска специалност влияят много фактори –  личните интереси, ценностите и желанията, кариерните перспективи впоследствие, очакванията на родителите и много други.

Системата Prospera предоставя възможност за изясняване на важни аспекти, свързани с личните предпочитания и перспективи за кариерна реализация, като по този начин подпомага достигането до решение за избор на подходящо образование.

Състои се от 9 въпросника, които оценяват:

Prospera-Система за образователно и кариерно консултиране на кандидат-студенти

За своите клиенти,  Мис Диамандиева ООД предлага теста като БОНУС – Безплатно!

 

Искате да продължите с висше образование в чужбина, с прием за учебната 2018 / 2019 година? Ние от Мис Диамандиева, компания с 10 годишен опит в сферата на образованието в чужбина, провеждаме ИНДИВИДУАЛНИ консултации с желаещите да продължат образованието си зад граница

Намирате се на прага на важен етап в живота си? Искате да продължите с висше образование в чужбина, с прием за учебната 2018 / 2019 година?

Следва да предвидите как ще осъществите тази цел – за колко време, с какви усилия от ваша страна и какви средства ще ви коства това. Ние можем Ви консултираме и да отговорим на всички тези въпроси, стига само да ни се доверите, защото “Everybody can choose whom to trust…”

Ние от Мис Диамандиева, компания с 10 годишен опит в сферата на образованието в чужбина провеждаме ИНДИВИДУАЛНИ консултации с желаещите да продължат образованието си зад граница. За целта е необходимо за направите резервация за час от ТУК!

КОНСУЛТАЦИЯТА Е БЕЗПЛАТНА за всички кандидат-студенти!

Вижте още: Правила за работа с клиенти и ценова листа

Отстъпки:

Отстъпки - Мис Диамандиева

1. Лоялен клиент: За всеки, който е ползвал наша  услуга и поръчва  следваща – 10 %

2. Второ дете (ако първото е било или е наш клиент): – 10 %

3. Споделено от приятел:Клиента,  идващ по препоръка ползва – 5 %

4. Доведи приятел/и: Нов клиент води и друг/и клиент/и – ползва  – 10 % , за всеки следващ още – 5 %.
Доведеният клиент ползваотстъпка по т.3.

5. Ранно кандидатстване (в зависимост от дестинацията): За ЕТАП I – до -15%.

6. IELTS регистация за изпит + подготовка: – 50 лв. от таксата за обучение.
При направена РЕГИСТРАЦИЯ за изпит през Мис Диамандиева ООД, като Оторизиран регистрационен център към Британски съвет (заплаща се таксата на Британски съвет – 385 лв.)  И заплатеноиндивидуално обучение стандартен план ( 24 астрономически часа).

В ход е кампания “Кандидатстване Бакалавър Великобритания 2018” Първата оферта от Британски университет на наш кандидат е вече факт

В ход е кампания “Кандидатстване Бакалавър Великобритания 2018”.

Първата оферта от Британски университет на наш кандидат е вече факт. 

 

Припомняме, че :

 1. Тече конкурс за есе на английски език на тема:“След 5 години ще…”. Крайният срок за изпращане на есето в електронен вид е 30.09.2017 г.
 2. За тези от вас, които ще бъдат 12 клас и са решили да кандидатстват за бакалавърски програми във Великобритания – Прием 2018 (UCAS Apply 2018) ПРАВИМ консултации и подписване на договори за работа по кандидатури, САМО сПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ за час!
 3. Нашите кандидати получават БЕЗПЛАТЕН кариерен тест PROSPERA.

Конкурс за есе на английски език на тема:”След 5 години ще…” За всички желаещи кандидат-студенти в чужбина

Конкурс за есе - Мис Диамандиева - Варна

РЕГЛАМЕНТ  ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА “СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ…”

1. Конкурсът за есе на тема “СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ…” се организира от МИС ДИАМАНДИЕВА ООД във връзка с 10-годишнината от създаване на фирмата и е предизвикателство към кандидат-студенти за образование в чужбина, на английски език от 2018/2019 учебна година, независимо от дестинация и специалност.

2. В конкурса могат да участват български граждани със средно образование, вкл. завършващите през 2018 година, владеещи английски език.

3. Участниците в конкурса следва да напишат есе с обем 300-350 думи, на английски език, в което да изразят своята визия за бъдещото си след 5 години (т.е. условно – след завършване на Бакалавър или Бакалавър и Магистър в чужбина): Какво очакват от образованието в чужбина и каква реализация ще търсят – зад граница или завръщане и кариера в България.

4. Крайният срок за изпращане на есето в електронен вид е 30.09.2017 на електронен адрес: office@msdiamandieva.com

5. Оценяването на есетата ще се извърши от тричленна комисия с Председател г-жа Ваня Диамандиева.

6. Комисията ще изготви протокол за резултатите от оценяването до 15.10.2017 г. Резултатите ще бъдат обявени в официалния БЛОГ на компанията.

7. Първенците в конкурса ще ползват отстъпка при кандидатстване за образование в чужбина с помощта на Мис Диамандиева ООД, както слдва:

1 мястоГРАМОТА и БЕЗПЛАТНА КАНДИДАТСТУДЕНТСКА КАМПАНИЯ;

2 място – ГРАМОТА и 50 % остъпка от цената на ЕТАП I при кандидатстването;

3 мястоГРАМОТА и 25 % остъпка от цената на ЕТАП I при кандидатстването.

Още една Successful Story… Мирослав Суружон е приет да продължи своето обучение с пълно финансиране в уникалната TMCS програма

Радост и огромно удовлетворение ни донесе днешното посещение на Мирослав Суружон в офиса.

Мис Диамандиева - Мирослав Суружон

След като завърши Biological and Medicinal Chemistry with Industrial Placement в University of Exeter, UK с First Class Degree и четири Awards, едната от които Special Award за единствен студент постигнал на всички изпити само First Class ( т.е. САМО Отлични оценки), Миро е приет да продължи своето обучение с пълно финансиране в уникалната TMCS програма ( 1 година MSc в Oxford и 3 години PhD в Southampton).

Малко повече за TMCS:

Our students will engage in a one-year training course followed by a three-year period of research. Year 1 will take place at Oxford, with
training provided by staff from each of the consortium universities, and leading to the award of an Oxford MSc.

Some opportunities will be available to secure a specific three-year research project in one of Oxford, Bristol or Southampton Universities. Currently available specific TMCS research opportunities in Bristol and Southampton are listed here and here respectively.

During year 1, students not pre-committed will select a shortlist of supervisors with whom they are interested in pursuing  their main doctoral research project, listing 5 possible supervisors (including at least one from each university). While we expect to be able to fulfil most project preferences, and will strive to do so, the final decision on the project for years 2-4 will lie with the Leadership Team, and will take account of capacity in research groups and student performance.

Успех, Миро!
Благодарим ти, че не забравяш от къде си тръгнал. Ти си наша гордост!