WORKSHOP: Великобритания – UCAS Apply 2017 & Как да напишем впечатляващ Personal Statement Последна възможност за кандидатите за бакалавърски програми, стартиращи през есента на 2017 година

UCAS Apply 2017 е вече отворен за кандидатстване в бакалавърски програми в Обединеното кралство (Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия).

Напомняме, че срокът за подаване на кандидатурите за Оксфорд ИЛИ Кембридж и медицински специалности в други университети е 15 ОКТОМВРИ 2016 г.! За останалите кандидати – 15 ЯНУАРИ 2017 г.

За да отговорим на интереса от страна на кандидат-студенти от Варна и другите градове в региона, на 1 октомври 2016 г. (СЪБОТА) , от 10:00 до 12:00 ч., в учебната зала на  Мис Диамандиева ООД – Варна, ще се проведе БЕЗПЛАТЕН открит урок за ученици, които са в  12 клас – кандидат-студенти за образование в бакалавърски програми във Великобритания, прием 2017 година.

По време на събитието Милен Младенов, управител на компанията ще Ви запознае с процедурата по кандидатстване през UCAS и добрите практики за написване на впечатляващ Personal Statement, както и с очакванията на различни универитети към вас.

Ще си говорим по следните теми:

1) Що е UCAS? Регистрация. Кандидатстване As an Individual ИЛИ  през UCAS Registered Centre.

2) Секции на апликацията. Особености при попълване.

3) Какво представлява Personal Statement? Каква е разликата с Motivation Letter.

4) Що е то Similarity Report на UCAS?

5) Структура на Personal Statement.

6) Какво да включим в Personal Statement и какво не.

7) Инструменти за написване на Personal Statement.

8) Примери за успешни Personal Statement-и.

Ще бъде интересно, НО местата са ограничени!

БЕЗПЛАТНИ билети за събитието, може да получите от ТУК!

Print Friendly, PDF & Email