БЕЗПЛАТЕН WORKSHOP: UCAS Apply 2017 & Как да напишем впечатляващ Personal Statement Процедурата по кандидатстване през UCAS и добрите практики за написване на впечатляващPersonal Statement

WORKSHOP: UCAS Apply 2017 - Мис Диамандиева ООД - ВарнаЗа да отговорим на интереса от страна на кандидат-студенти от други градове в България, решихме да направим нашите практрически обучения по особености на кандидатстването ежемесечни.

За тези от вас, които ще пътуват до Варна, на 18 юни 2016 г. (СЪБОТА) , предвиждаме две сесии от 11:00 до 13:00 ч. и от 14:00 до 16:00 ч.

В учебната зала на  Мис Диамандиева ООД – Варна, ще се проведе безплатен открит урок за ученици, завършващи  11 клас – кандидат-студенти за образование в бакалавърски програми във Великобритания, прием 2017 година.

По време на събитието Милен Младенов, управител на компанията ще ви запознае с процедурата по кандидатстване през UCAS и добрите практики за написване на впечатляващPersonal Statement, както и с очакванията на различни универитети към вас.

WORKSHOP-ът е БЕЗПЛАТЕН. Местата са ограничени. Билети може да заявите от ТУК.

Print Friendly, PDF & Email